Новините днес

Нов трейлър на „Петдесет нюанса освободени“

През февруари ще гледаме третия филм от поредицата Петдесет нюанса сиво и смятаме, че и този път няма да останем сексуално възбудени от него. Нито Дакота Джонсън, нито Джейми Дорнан се харесват на някого в екипа, а комбинацията между тях е всичко друго, но не и привлекателна.

Разбира се, филмът ще разбие боксофиса у нас и в това няма никакво съмнение. Много по-интересно ни е обаче как ще се представи филмът в Щатите, където феновете на Е. Л. Джеймс не могат да се изброят, ако не се използва някоя специална математическа формула. Единственото хубаво на Петдесет нюанса освободени е, че това е третият и последен филм от поредицата, а след това следва спокойствието.

Universal решиха да разпалят страстите и пуснаха нов трейлър, фокусиран върху мисис Грей и на нас наистина не ни харесва, но все пак ви предлагаме да го видите и сами да прецените дали си заслужава отделянето на средста за билети:

Режисьор на Петдесет нюанса освободени е Джеймс Фоули, а Анастейша Стийл и Крисчън Грей отново ще търсят пътя към щастието си, осеян с множество садо-мазо инструменти. Премиерата е насрочена за 9 февруари тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.