Новините днес

Нова реклама, плакат и кадри от „Red Sparrow“ с Дженифър Лоурънс

Признаваме с ръка на сърце – след гениалния Mother! на Дарън Аронофски, който остана крайно неразбран от широката публика, в сърцата ни най-накрая се отвори място за Дженифър Лоурънс и с удоволствие ще гледаме Red Sparrow, когато дойде време филмът да се прожектира по кината.

За Red Sparrow сме писали вече, но сега отново обръщаме внимание на продукцията, защото от 20th Century Fox пуснаха онлайн нова реклама, нов плакат и множество нови кадри. Филмът, режисиран от Франсис Лоурънс, с когото Дженифър работи по Игрите на глада, ще разкаже историята на Доминика Егорова – примабалерина, която не само се грижи за своята майка, но и постига абсолютните лимити в спорта чрез употребата на тялото и психиката си. В Red Sparrow ще се запознаем и с това какво се случва, когато кариера в балета приключва след травма, а балерината трябва да се насочи към обучението на нови таланти.

Телевизионната реклама ни говори, че филмът ще си заслужава:

Плакатът пък, който виждате по-долу, е и първият с Лоурънс, който бихме закачили на стената в офиса:

Кадрите в галерията разказват, че Red Sparrow има всички всички опции да се превърне във филмово събитие:

В Red Sparrow участват още Джоуел Еджертън, Матиас Шонаертс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луис Паркър и Джеръми Айрънс. Сценарият е адаптиран от Джъстин Хайт по едноименната книга на Джейсън Матюс, а премиерата е насрочена за 2 март тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.