Новините днес

Нови кадри от „Робин Худ“ с Тарън Еджертън и Джейми Фокс

Любопитно ни е да разберем какво ще представлява новия филм по класическата история за Робин Худ поради няколко причини. Първо – много обичаме Робин Худ: Принц на крадците с Кевин Костнър и второ – идеята за Малкия Джон да бъде чернокож е интересна поради наложената политкоректност, която владее Холивуд от няколко години.

В главните роли ще видим Тарън Еджертън като Робин Худ, Джейми Фокс като Малкия Джон, Джейми Дорнан като Уил Скарлет, Ийв Хюсън като Марион, Тим Минчин като отец Тък и Пол Андерсън като Гай Гизбърн. Създателите на филма описват продукцията като пропита със „смел тон“, а историята отново ще се фокусира върху завръщащия се от кръстоносен поход Робин от Локсли, който открива, че нещата вкъщи са приели нова насока. Той обединява сили с крадци от Шеруудската гора, превръщайки се в герой за населението и трън в очите на властите.

От Lionsgate пуснаха онлайн нови кадри от филма, които ви предлагаме да видите и сами да прецените до каква степен новият Робин Худ ще си заслужава гледането:

Режисьор на Робин Худ е Ото Батърст, работещ по сценарий на Джоби Харълд. Продуценти на филма са Леонардо Ди Каприо, Дженифър Дейвисъ Килоран, Басил Иваник, Тори Тънъл и Джоби Харълд, а премиерата е насрочена за 21 септември тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.