Новините днес

Спечелете двойна покана за „Лов на духове“ от Sofia MENAR Film Festival!

Играта приключи.

Победители са Яница Георгиева и Ирен Томчева. Те ще бъдат уведомени по имейл, а поканите им ще ги чакат на касите на Дома на киното. Честито.

Sofia MENAR Film Festival се организира от „Позор“ и запознава българската публика с културата и традициите на ислямския свят. Програмата на Sofia MENAR Film Festival представя най-доброто от игралното, документалното и късометражното кино на Близкия изток, Централна Азия и Северна Африка, като включва и специално подбрани тематични събития, свързани с държавите от този регион, както и с обичаите на етническите групи, които обитават земите им.

Режисьорът Раид Андони пуска обява в палестински вестник, че търси обитатели на следствения център Москобия в Йерусалим. Идеята му е да възстанови събитията, които са се случвали в килиите и стаите за разпит. Процесът изважда на бял свят дълбоко потискани чувства и травми у съгласилите се да участват в експеримента.

Филмът е носител на наградата за документално кино от фестивала в Берлин.

Със съдействието на Посолството на Палестина в София

Ако искате да се потопите в света на киното от Близкия изток, то може да участвате в нашата игра за две двойни покани за филма „Лов на духове“. За да бъдете един от наградените, то трябва да отговорите на следния въпрос:

Кое поред издание на Sofia MENAR Film Festival предстои да бъде реализирано в рамките на настоящата година?

Верен отговор, заедно с две имена и телефон за връзка, е необходимо да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 11.01.2018 г. включително. Победителите ще станат ясни на 12.01.2018 г. , а прожекцията ще се състои на 13.01.2018 г., събота, от 19:00 ч. в Дом на киното.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.