Новините днес

Трейлър на библейския „Samson“ с Били Зейн

Многократно сме заявявали, че не сме от най-отдадените християни и ни е трудно да повярваме в нещо, което е по-различно от науката.

Това обаче не означава, че не гледаме филми с библейски мотиви, дори в тях да участва компрометираният Били Зейн, чиято муцуна винаги ще ни навява спомени за Титаник на Джеймс Камерън. Скоро ще хвърлим едно око на предстоящия Samson поради вроденото ни любопитство, което ни кара да смятаме, че в Библията има толкова много фентъзи материал, че ако Питър Джаксън се заеме да екранизира книгата, то няма да му стигнат и три живота.

Samson ще дебютира на 16 февруари (без показ у нас, естествено!) и ще разкаже историята на шампиона Самсон, избран от Бог, за да спаси Израел. Филмът изглежда обещаващо зле, но сме длъжни да поискаме и вашето мнение, за да не се окаже после, че сме предварително настроени против него. Вижте трейлъра и сами преценете до каква степен сме прави:

За снимките на Samson са използвани локации в Южна Африка, а по филма е работил Брус Макдоналд. В Samson участват още Рутгер Хауер, Джаксън Ратбоун, Линдзи Вагнер, Кейтлин Лийхи и Тейлър Джеймс, който ще изиграе Самсон. Е, какво мислите?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.