Новините днес

Трейлър на интерактивния сериал Mosaic“ на HBO

Късметът на Логан се оказа един от най-приятните филми за изминалата година и с него още веднъж бе доказано, че Стивън Содърбърг е ненадминат майстор на криминалните истории. Негови фенове сме от много години и следим с интерес кариерата му, а всеки следващ филм с името содърбъргово начело е повод за малък празник.

Подобна е и ситуацията с предстоящия иновативен сериал Mosaic за HBO, в който участие взима цяла плеяда от симпатични нам актьори, в това число Шарън Стоун, Гарет Хедлунд, Фредерик Уелър, Дженифър Ферин, Бо Бриджис, Пол Рубенс, Девин Ретрей, Джеймс Рансън, Джеръми Боб и Мая Казан, а историята следва живота на Оливия Лейк – популярна авторка и илюстраторка на детски книжки, чиито литературен успех я прави звезда сред кръговете, в които се движи. Оливия обаче се забърква с млад художник, който си има гадже, а оттам следва преплитането на любов и смъртоносни помисли, които могат да се усетят само във филм на Содърбърг.

Новият трейлър на Mosaic ни говори, че сериалът ще бъде поредната кримка, която ще ни вкара в дълбоки размисли. Вижте:

Най-любопитното е, че Mosaic може да се приеме и като филм-игра, по подобие на книгите-игри, които бяха популярни през 90-те години на миналия век. В Mosaic зрителят сам избира как да се развива действието, като изборът ще става чрез специална апликация, разработена за мобилни телефони. Впоследствие от HBO ще излъчат и сюжетната линия, която е избирана най-много пъти от зрителите.

Повече информация може да откриете на официалния сайт на сериала, а едновременно с това да го очаквате на 22 януари, когато е насрочена премиерната дата.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.