Новините днес

„Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ с продължение?

Останахме прекалено изненадани от успехите на Джуманджи: Добре дошли в джунглата. Не вярвахме, че римейкът-продължение на култовия филм с Робин Уилямс ще постигне някакви финансови успехи, но ненапразно Дуейн Джонсън е най-скъпоплатеният актьор в Холивуд за изминалата година. Наскоро споделихме колко много ни е омръзнал, но публиката си го иска и ето, че скоро отново ще го види в добре позната роля.

Джуманджи: Добре дошли в джунглата постигна успехи във финансово отношение не само у нас, но и в чужбина. При бюджет от 90 милиона долара, филмът направи до този момент приход в размер на над 857 милиона гущера – ами може да сметнете колко е това в проценти, а сметките са си направили и продуцентите от Sony, които вече обмислят снимането на продължение. Според Empire, сценаристите Скот Розенбърг и Джеф Пинкнър вече водят преговори за написването на сценарий за нов филм.

Филмовото списание не съобщава повече детайли, а за евентуалното участие на Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън и Джак Блек и дума не може да се отвори на този етап, но с оглед на приходите от първия филм, то най-вероятно скоро ще имаме официален анонс, а до две години ще гледаме (гледате) и продължението. Очаква се и връщането на Джейк Касдан.

А докато чакате евентуалното продължение на Джуманджи, то може да проследите как ще се справят Розенбърг и Пинкнър като сценаристи на Venom, който идва на екран на 5 октомври.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.