Новините днес

Дейвид Лейч в преговори за режисура на спин-оф от „Бързи и яростни“

Атомна блондинка с Чарлийз Терон не предизвика тоновете положителни реакции, както беше първоначално заложено в плановете на режисьора Дейвид Лейч, но пък помогна името му да изплува от морето на незаинтересоваността и вече все по-често се среща в предстоящи екшън продукции. Неговото име стана популярно най-вече чрез Джон Уик с Киану Рийвс, а вчера видяхме и нов трейлър на Deadpool 2, който също ще бъде режисиран от Лейч, а днес името му започва да се свързва с още един потенциален проект.

Както сме писали и преди, от Universal планират да пуснат спин-оф филм от вселената на Бързи и яростни, който ще се фокусира върху героите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. На този етап са ясни две неща – Хобс и Декард Шоу ще счупят законите на физиката за пореден път, а филмът ще има и сериозен боксофис успех у нас. И докато зрителите очакват да се насладят на поредната доза от същото, то Universal вече са в преговори с Лейч да се захване с режисурата. Това става ясно от публикация в Empire, като за все още неозаглавения спин-оф вече има нает сценарист и неговото име е Крис Морган. Официален синопсис все още няма, но пък знаем, че премиерата е насрочена за юли догодина.

Ако Лейч подпише договор за участие, то най-вероятно филмът може и да се разграничи от последните няколко заглавия от поредицата и да ни предложи по-реалистичен екшън, колкото и невероятно да е вече това за филм, излизащ под шапката на Бързи и яростни. Надяваме се да се получи нещо подобно, защото не ни се гледа едно и също на повторение.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.