Новините днес

Нов трейлър на „Джурасик парк: Рухналото кралство“

Снощи видяхме множество филми, които стартират рекламните си кампании чрез спотовете по време на Superbowl, а други направо пуснаха втори трейлъри и се радваме, че Джурасик свят: Рухналото кралство е един от тях. Вече сме виждали трейлър и знаем какво да очакваме от визията на филма, но вторият ни дава много повече отговори и се радваме, че станахме свидетели на зрелището, което ще разгърне първия си потенциал след няколко месеца.

В Джурасик свят: Рухналото кралство се завръщат Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, а сценарият ще ни отведе отново на Исла Нублар, където динозаврите властват, а главните герои ще се опитат да ги спасят от изтребване. Разбира се, това няма да бъде лесно за нашите любимци, но пък иначе няма да бъде интересно. Вижте какво да очаквате:

Режисьор на Джурасик свят: Рухналото кралство е Дж. А. Байона, а във филма ще виидм още Джеймс Кромуел, Тед Ливайн, Джъстис Смит, Тоби Джоунс и Раф Спал. Голямата изненада за почитателите на франчайза е завръщането на Джеф Голдблум в ролята на д-р Иън Малкълм. Премиерата е насрочена за 6 юни тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.