Новините днес

Нов трейлър и нов плакат на „Deadpool 2“

Един от филмите, които чакаме с нетърпение и за които не видяхме реклама по време на Superbowl в неделя със сигурност е Deadpool 2 с Райън Рейнълдс, който обещава да ни взриви главите през месец май тази година. Вчера обаче излезе нов постер, а както може да се очаква в такива случаи, то трейлърът се появява само ден по-късно. Така се получи и сега.

Новото промоционално видео на Deadpool 2 е фокусиран върху Кейбъл, за чиято роля е ангажиран Джош Бролин. Ще гледаме Бролин и като Танос в Отмъстителите: Война без край, а само времето ще покаже коя от двете комиксови роли му подхожда повече. Без да взимаме пример от самия Дедпул и ръсим излишни приказки, то ви предлагаме да видите новото и все още горещо видео:

Плакатът, за който споменахме по-горе, може да бъде видян тук и искрено се надяваме да успеем скоро да се сдобием с хартиено копие, което да закачим в офиса. Би стоял прекрасно до постер на Flashdance, ако имахме такъв:

В Deadpool 2 ще гледаме още Морена Бакарин, Т. Дж. Милър, Зази Бийтс и Бриана Хилдербранд, а режисьор е Дейвид Лийч. Премиерата е насрочена за 18 май.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.