Новините днес

Първи официални кадри от „Соло: История от Междузвездни войни“

Очевидно цялата седмица ще мине под старта на рекламната кампания на Соло: История от Междузвездни войни. В понеделник видяхме Superbowl спот от продукцията, а няколко часа по-късно станахме свидетели и на първия тийзър-трейлър, който ни вдъхна надежди, че филмът няма да бъде тоталното разочарование, каквито бяха първоначалните очаквания.

Днес пък можем да се насладим на първите официални кадри от продукцията, които вече са онлайн чрез Entertainment Weekly. Бяхме сигурни, че EW ще посветят съвсем скоро своя корица на предстоящия филм и ето, че резултатите не закъсняха. Вижте въпросната корица:

В галерията отдолу сме събрали и кадрите, които са публикувани вътре в списанието:

Колкото и да е странна прическата на Олдън Ерънрайх, то със сигурност всеки избор за ролята на Хан Соло щеше да бъде зле приет от феновете, така че ни остава само да чакаме месец май, за да разберем дали Ерънрайх има достойнството да пресъздаде иконичния образ, дело на Харисън Форд. Самият Форд пък е бил нает като консултант на Ерънрайх, както става ясно от информация в списанието, така че надеждите ни стават все по-големи.

Напомняме, че създателите на Игра на тронове ще заснемат нова трилогия от света на Междузвездни войни.

Соло: История от Междузвездни войни е режисиран от Рон Хауърд, а в главните роли ще видим още Доналд Глоувър, Емилия Кларк и Уди Харелсън. Премиерата е насрочена за 25 Май 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.