Новините днес

Първи тийзър трейлър на „Solo: A Star Wars Story“

След като чакахме няколко месеца да видим началото на рекламната кампания за Solo: A Star Wars Story, от Disney най-накрая се взеха в ръце и пуснаха първия тийзър на филма. Това се случи по време на рекламите на снощния Superbowl мач и е излишно да казваме, че висяхме цяла вечер, за да видим какво ни очаква през месец май.

Филмът е режисиран от Рон Хауърд (Обратна тяга, Красив ум) и разказва за приключенията на младия Хан Соло, ако изобщо можем да кажем, че в Нова Надежда имаме възрастен Соло. Ролята е поверена на Олдън Ерънрайх и колкото и да ни се иска образът да остане верен на Харисън Форд, то това няма да се случи скоро. Вижте какво ни показват с първите няколко секунди:

Ако трябва да сме съвсем честни, то тонът на филма силно ни наподобява на Бързи и яростни и това не е за хвалба. Силно се надяваме това да е само първоначално впечатление, а и чакаме утре пълен трейлър, за да видим дали сме прави или не. Иска ни се да не сме, но това ще разберем впоследствие.

Solo: A Star Wars Story идва по големите екрани на 25 май, а освен Ерънрайх, вътре ще гледаме още Емилия Кларк, Уди Харелсън и Доналд Глоувър.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.