Новините днес

Спечелете оригинални награди от „Нощни игри“

Здравейте.

Победителите, избрани на случаен принцип, са:
Габриела Момчилова – дамска тениска
Ивелина Атанасова – дамска тениска
Владимир Станев – блуза
Иван Стойчев – блуза
Пламена Иванова – антистрес бургер
Велина Илиева – антистрес бургер

Ще се свържем с тях по имейл, за да уточним връчването на наградите.

––––––

Макс (Джейсън Бейтман) и Ани (Рейчъл Макадамс) са вманиачени геймъри, които вечно се съревновават и никога не пропускат седмичната вечер на игрите с близките си приятелски двойки. Когато на гости пристига харизматичният и мистериозен брат на Макс – Брукс, който им е приготвил специална изненада, вечерта на игрите се превръща в детективско парти с фалшиви похитители и федерални агенти. Отвличането на Брукс е част от играта, нали?

Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специланта награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат. В продължение на една хаотична, дива нощ шестимата приятели се изправят пред неочаквани препятствия, които водят до още по-неочаквани обрати. Без правила, без резултати и без ясна представа кои са истинските участници в играта, те или ще преживеят най-вълнуващата нощ в живота си…или за тях игата ще приключи.

Само след няколко дни ще станем свидетели на премиерата на Нощни игри с участието на Джейсън Бейтман и Рейчъл Макадамс, а сега имате възможността да спечелите оригинални награди от филма, предоставени от нашите партньори от Александра Филмс. Две дамски тениски, две мъжки блузи и два антистрес бургера очакват своите нови притежатели, а за да бъдете един от тях, следва да отговорите на въпроса:

Кои са режисьорите на филма „Нощни игри“?

Верен отговор, заедно с телефон и две имена, е необходимо да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 26.02.2018 г. Победителите ще станат ясни на 27.02.2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.