Новините днес

Спечелете оригинални награди от „Черната пантера“

Играта приключи. Верният отговор е Джак Кърби, а победителите са:

тениска – Илия Николов
ключодържател – Александър Петров
несесер – Атанас Балтазаров
моливник (държач за кен) – Генади Василев

Ще се свържем с победителите по имейл, за да уточним връчването на наградите. Честито.


Черната пантера проследява историята на Т‘Чала, който, след смъртта на баща си – краля на Уаканда, се завръща в изолираната, но технологично напреднала, африканска държава, за да наследи трона и да заеме полагащото му се място като крал. Когато стар и могъщ противник се появява отново, Т’Чала е въвлечен в конфликт, качествата му на крал са поставени на изпитание, а съдбата на Уаканда и на целия свят са изложени на риск. Изправен пред предателства и опасности, младият крал трябва да призове своите съюзници и да освободи пълната сила на Черната пантера, за да победи враговете си и да осигури сигурността на своя народ и начина им на живот.

Режисьор на филма е Райън Куглър (Крийд: Сърце на шампион, Fruitvale Station), който е и автор на сценария, наравно с Джо Робърт Кол (Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история). Продуцент е Кевин Файги, а изпълнителни продуценти са Лоуис Д‘Еспозито, Виктория Алонсо, Нейт Мур, Джефри Чернов и Стан Лий.

Ако и вие сте нетърпеливи и желаете час по-скоро да станете част от отбора на Черната пантера, то сега имате възможността да се включите в нашата игра с награди, осигурени от партньорите ни от Форум Филм България. Светещ ключодържател, моливник, несесер и тениска очакват своите нови притежатели, а за да бъдете един от тях, трябва да отговорите на следния въпрос:

С кого си партнира Стан Лий, за да създаде комиксовия персонаж Черната пантера?

Верен отговор, заедно с две имена и телефон за връзка, следва да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 19.02.2018 г. Победителите ще станат ясни на 20.02.2018 г.

Черната пантера идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 16 февруари 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.