Новините днес

Стивън Содърбърг започва работа по нов филм

През последните няколко месеца станахме свидетели на много проекти, излезли от главата на Стивън Содърбърг. Късметът на Логан беше изключително приятна кримка, носеща духа на ранния Стивън, а в момента гледаме Mosaic по HBO и очакваме трилъра Unsane, който ще се появи по кината през следващия месец. Междувременно обаче, Содърбърг не спи и вече започва работа по спортната драма High Flying Bird, в който главната роля ще бъде поверена на Андре Холанд от телевизионния сериал The Knick.

Сценарист на High Flying Bird ще бъде Таръл Алвин Маккрейни, който вече може да се похвали, че работата му е оценена повече от добре – той е един от сценаристите на миналогодишния Moonlight, който спечели награда „Оскар“ за най-добър филм. High Flying Bird ще се фокусира върху спортен агент (Холанд), който включва млад баскетболист в добра бизнес схема. Любопитното е, че графикът за заснемане е ограничен само до две седмици, което ни подсказва, че Содърбърг може да снима отново само и единствено с iPhone, както направи с Insane.

Снимките започват в края на този месец в Ню Йорк, а премиерната дата все още не е ясна. Очакваме повече информация и за останалия актьорски състав, а междувременно ще проверим и дали Insane ще има премиера у нас.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.