Новините днес

Джим Кери в преговори за филм по „Sonic The Hedgehog“

Спомняте ли си безкрайните часове, прекарани с контролер на Sega в ръцете, събирайки въртящи се златни рингове? Ако да, то тази новина е за вас.

Deadline съобщиха, че любимият на мнозина Джим Кери е в преговори за ролята на злодея д-р Роботник в игрален филм, посветен на обичания от всички компютърен герой Соник. Очаква се филмът да проследи как Соник спира д-р Роботник да завладее света…доста точно, кратко и ясно, нали?

Останалият актьорски състав включва имената на Джеймс Марсън (Теди от Западен свят) и Тика Съмптър. Джеф Фаулър ще режисира филма по сценарий на Пат Кейси и Джош Милър, а Нийл Мориц, Мей Ониши и Тим Милър ще продуцират.

За първи път виждаме Соник през 1991 г. а в игрите за култовата тогава конзола SEGA Genesis. Соник придобива изключително висока популярност и попада в Световната зала na славата за видео игри. В последно време популярният франчайз е видял две нови версии, озаглавени Sonic Mania и Sonic Forces(за PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One и PC). Общите продажби на игрите от поредицата възлизат на над 360 милиона копия.

Бързият син таралеж можем да очакваме да завладее кината на 15 ноември 2019 г. Ще следим този проект и ще споделяме информация около него.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.