Новините днес

„Джуманджи 3“ и „Angry Birds 2“ с премиерни дати

Дуейн Джонсън обяви чрез Инстаграм профила си официалната дата за премиерата Джуманджи 3. Филмът ще излезе по екраните на 13 декември 2019 г., а Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилиън и Джак Блек ще се завърнат за продължението. Датата не е избрана случайно – зрителите ще имат точно една седмица, преди на екран да се появи Междузвездни войни: Епизод IX и така те ще успеят не само да го гледат, а и да не правят избор в полза на джедаите.

Джуманджи: Добре дошли в джунглата натрупа $960 милиона долара в световният боксофис, което е почти четири пъти повече от приходите, които е направил филмът от 1995 г. с Робин Уилямс.. Това постижение прави Добре дошли в джунглата най-доходоносния филм на „Сони“, като изпреварва Спайдър-Мен от 2002 г.. Припомняме, че филмът беше #1 в четири уикенда, както и първият филм с премиера през декември, който остава на първо място в класациите до февруари, което не се е случвало от Титаник насам.

„Сони Пикчърс“ също така преместиха датата си за Angry Birds от 20 септември 2019 г . на 6 септември същата година. Филмът ще излезе в директен двубой срещу продължението на филма То, дистрибутиран от „Уорнърс Брадърс“. Всички актьори, озвучващи вече познатите ни „ядосани птичета“ ще се завърнат за втория филм.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.