Новините днес

Ксавие Долан ще участва в продължението на „То“

Едно от най-чаканите заглавия тази година със сигурност е продължението на То по Стивън Кинг на Анди Мушети. Ние не останахме особено очаровани от първата част с оглед на това, че имаше абсурдно много промени спрямо първоизточника, но масите приеха добре филма и дори ние ще отидем да гледаме продължението – нещо, което не очаквахме да направим.

Кастът се очертава като изключително интересен. Както може би вече знаете, и то не от нас, за съжаление, главните роли ще бъдат поверени на Джеймс Макавой като Бил, Бил Хейдър като Ричи, Джесика Частейн като Бевърли, Джеймс Рансън като Еди, Анди Бийн като Станли, Джей Райън като Бен и Исая Мустафа като Майк. Пениуайз отново ще бъде изигран от Бил Скарсгард, а към продукцията се присъединяват още две имена, които звучат особено любопитно.

Empire съобщават, че европейския режисьор Ксавие Долан и актьорът Уил Бейнбринк ще изпълнят роли на герои в продължението. Долан ще изиграе Ейдриън Мелън – гей, живеещ в Дери, докато Бейбринк ще се превъплъти в ролята на Том Рогън – мъжът на Бевърли.

Ние сме доволни най-вече от избора на Ксавие Долан. Харесваме неговите филми (и най-вече „Аз убих майка си“), а и сме сигурни, че най-младият режисьор, получил награда на фестивала в Кан, ще има какво да допълни във филма.

Режисьор отново е Анди Мушети, а за адаптирането на сценария ще се погрижи Гари Дауберман. Премиерата е насрочена за 6 септември догодина.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.