Новините днес

Мери Дж. Блайдж с участие в хоръра „Body Cam“

Певицата и актриса Мери Дж. Блайдж ще продължи силната си актьорска игра след номинацията за Оскар (Mudbound) с предстоящия хорър-трилър Body Cam, излизащ с логото на „Парамаунт Пикчърс“.

Описан като смесица от „Нито Звук“ и „Край на смяната“, Body Cam ще разкаже историята на двама полицаи от Лос Анджелис, преследвани от злонамерен дух заради убийството на цветнокож тийнейджър.

Сценарият е написан от Ричмънд Рийдъл и преработен от Ник Маккарти и Джон Ридли (12 години в робство). Филмът ще бъде режисиран от Малик Витхал, който е режисьор на Нетфликс драмата от 2014-та „Imperial Dreams“, в който участва Джон Бойега. Блайдж ще изиграе полицай, която е преследвана от дух и която ще започне да разследва прикрития случай.

Най-голямото признание за Блайдж до момента е ролята ѝ в Mudbound от миналата година, който беше номиниран за четири награди Оскар, включително за „Най-добра актриса в поддържаща роля“ и „Най-добра оригинална песен“. Наскоро Блайдж получи и роля в предстоящата адтаптация на комикса „The Umbrella Academy“ на Dark Horse, която трябва да излезе по-късно тази година.

Със сигурност ще следим в детайли работата на актрисата и най-вече какво ще се случи с Body Cam, защото ни звучи интересно, а и със сигурност гласът на Мери Дж. Блайдж е от онези, които искаме да слушаме постоянно.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.