Новините днес

Първи трейлър и плакат на „Blaze“, режисиран от Итън Хоук

Обичаме Итън Хоук и следим кариерата му не само на актьор, но и на режисьор. Хоук не е правил пълнометражен филм от 2006 г. насам, като се отсрами единствено с документалния Seymour: An Introduction преди четири години и беше крайно време отново да застане на шефското място.

Дали е повлиян от работата си с Ричард Линклейтър или не, но несъмнено Итън Хоук може да бъде коронясан като един от кралете на независимите продукции. Подобен е и случаят с Blaze, чиито първи трейлър е вече онлайн. Гледайте и после ще разберете за какво иде реч във филма:

 

Както става ясно от видяното, Blaze ще се съсредоточи върху музиката и по-специално върху живота на кънтри музиканта Блейз Фоули, който ще бъде изигран от Бен Дики. Самият Дики също е музикант и сме сигурни, че това ще помогне допълнително за доброто му представяне. В останалите роли ще гледаме още Алия Шоукет (Arrested Development), както и Сам Рокуел, Стив Зан и Крис Кристоферсън. Изненадата обаче е не кой да е, а самият Ричард Линклейтър. Красота!

Премиерата е насрочена за месец септември в Обединеното кралство, а в България ще го гледаме най-вероятно на някой от предстоящите фестивали.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.