Новините днес

Шая Лебьоф ще участва в „Tax Collector“ на Дейвид Ейър

Многократно сме казвали, че не сме от най-големите почитатели на филмите на Дейвид Ейър. Поради една или друга причина, неговите продукции почти винаги ни намирисват на евтини сглобки, макар че съществуват и изключения. Едно такова изключение е Fury, който все още помним с желание и интерес. Във Fury, освен Брад Пит, добро впечатление ни направи и Шая Лебьоф и ето, че Ейър и Лебьоф отново ще работят заедно.

Ролите са същите – Ейър ще режисира, е Лебьоф ще изпълни една от главните роли. Името на филма е Tax Collector и се очаква снимките да бъдат започнати, преди Ейър да се заеме с продължението на Bright. Не се съобщават никакви подробности за сценария, а самият режисьор описва продукцията като инди-кримка, каквото и да означава това.

Снимките започват през август, а за премиерна дата не се говори все още нищо. Ще следим обаче с интерес тази продукция, тъй като все още се надяваме Дейвид Ейър да ни изненада приятно. Разбира се, най-големите ни надежди са съсредоточени в Шая Лебьоф, който през годините доказа, че не е евтин трансформърс пич, а умее да играе и то не как да е, а добре. Много добре.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.