Новините днес

Том Холанд разкри заглавието на следващия филм за Спайдър-мен

Сигурни сме, че много добре си спомняте как Спайдър-мен беше „отвян“ от Танос в Отмъстителите: Война без край и мнозина се запитаха дали и как героят ще се завърне в някой от следващите филми. Следилите внимателно действието обаче, както и тези, които са чели комиксите, нямат особени проблеми с казуса, а сега е време и да разберем какво се случва по-нататък.

Преди няколко часа Том Холанд обяви, че заглавието на следващия филм за Спайди ще бъде Спайдър-мен: Далеч от дома. Актьорът разкри заглавието чрез видео в личния си Instagram профил. Някои хора си помислиха, че това е просто шега, тъй като Холанд е известен с това, че не може да пази тайни, но впоследствие беше потвърдено, че това е официалното подзаглавие на втория филм, който ще бъде режисиран отново от Джон Уотс.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

Публикация, споделена от (@tomholland2013) на

Имайки предвид предишните прегрешения на Холнд и специалните клаузи за конфиденциалност в договорите си при предишни продукции, то този път всичко е добре режисирано. Подходът на Холанд явно се е харесал на шефовете, защото той прави и специално изявление по случая:

„Току що получих сценария за филма, който ще снимаме това лято и може би инцидентно разкрих заглавието на филма. Казва се „Спайдър-мен: Далеч от дома.““

Защо „Далеч от дома“? Президентът на Марвел Студиос, Кевин Файги, обясни:

„Снимаме в Лондон, а преди това снимахме в Атланта. Доста от сцените са заснети в Лондон, но има и друга причина за това, за която е отговорен Спайди. Ще има сцени и в Ню Йорк, но Питър ще пътува из света.“

Знаем също, че Мистерио ще бъде главният злодей във филма и студиото най-вероятно ще наеме Джейк Джиленхол за тази роля. Също така се очаква Майкъл Кийтън да се завърне в ролята на Лешояда. Спайдър-мен: Далеч от дома ще бъде първият филм от вселената на Марвел след премиерата на „Отмъстителите 4“, което е и работното заглавие на филма към този етап. Нямаме търпение да видим как събитията от в продължението ще се развият и ще ни отведат директно „Далеч от дома“.

„Спайдър-мен: Далеч от дома“ излиза по кината на 5 юли 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.