Новините днес

Бен Афлек с участие в „The Last Thing He Wanted“ с Ан Хатауей и Уилям Дефо

Много харесваме работата на Дий Рийс. Нейният Mudbound е един от любимите ни филми и спокойно можем да кажем, че младата дама на режисьорския стол успява да напипва достатъчно болни теми, които да представя пред камерата и да успява да докосне дори най-закоравелите, закостенели и балканджийски настроени зрители.

The Last Thing He Wanted е името на новия ѝ филм, а преди време вече бе потвърдено участието на Уилям Дефо и Ан Хатауей. Днес Empire ни съобщават, че към филма се присъединяват още Бен Афлек, Тоби Джоунс, Роузи Перез, Ед Гатеги и Мел Родригез.

Интересното е, че филмът ще представлява адаптация на едноименния роман от 1996 г. на Джоан Дидиън. Историята проследява журналистката Елена Макмеън (Хатауей), която попада в центъра на аферата Иран-Контра – голям политически скандал в САЩ, който избухва през ноември 1986 г. Според опозиционери, администрацията на Рейгън тайно продават оръжия на Иран, въпреки наложеното оръжейно ембарго.

Не се знае кой от новите актьори кого ще изиграе в предстоящия филм, но сме сигурни, че ролите ще бъдат разпределени балансирано и ще получим точно такъв филм, какъвто искаме. The Last Thing He Wanted ще бъде разпространяван от Нетфликс и ще се появи някъде през следващата година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.