Новините днес

Били Дий Уилямс се завръща като Ландо Калризиан!

Колкото и невероятно да звучи, това е факт – Били Дий Уилямс ще се завърне в култовата си роля на Ландо Калризиан в Междузвездни войни: Епизод IX на Дж. Дж. Ейбрамс. Новината бе съобщена първоначално от The Hollywood Reporter, а впоследствие повторена от множество медии, на които имаме доверие, така че стягайте шапките – Ландо отново е тук, и то в оригиналния си блясък!

За пръв път Ландо Калризиан е представен в Империята отвръща на удара, като се превръща в един от най-обичаните, любопитни и противоречиви герои от далечната галактика. Били Дий Уилямс изиграва персонажа и в Завръщането на джедаите, а впоследствие го озвучава на стотици места, като дори това се случва в пародийните Robot Chicken и Family Guy. Преди месец пък видяхме и младата версия на Калризиан, представена от талантливия Доналд Глоувър в Соло: История от Междузвездни войни.

Били Дий Уилямс се присъединява към вече оформящия се актьорски състав, включващ Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Адам Драйвър и Кери Ръсел, а Еймбрамс не само ще режисира, но ще бъде и част от екипа на сценаристите. Снимките започват този юли, а премиерата е насрочена за 20 декември 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.