Новините днес

Данай Гурира с преговори за участие в „Godzilla vs. Kong“ и „Star Trek 4“

Deadline съобщиха, че Данай Гурира (Живите Мъртви, Черната Пантера и Отмъстителите: Война Без Край) е в преговори за роля във филма Godzilla vs. Kong. Дали актрисата ще се присъедини към Мили Боби Браун (Stranger Things, Godzilla: King of the Monsters) и Джулиън Денисън (Дедпул 2) в новоизградената чудовищна вселена през 2020 г. е все още под въпрос, но с оглед на множеството спекулации, то най-вероятно Гурира ще бъде част от актьорския състав.

Адам Уингард, който стои зад Проклятието Блеър, ще се заеме с проекта.

Името на Гурира също се върти и около предстоящия, четвърти Стар Трек. Парамаунт вече са наели Си Джей Кларксън да режисира следващото приключение на борда на Ентърпрайз, като това я прави и първата жена режисьор в тази вселена. Написан от Джей Ди Пейн (Godzilla vs. Kong) и Патрик Маккей (Beyond), предстоящото продължение ще последва Кърк, който ще се сблъска се с баща си във времеви инцидент. Баща му ще бъде изигран от Крис Хемсуърт (Тор: Рагнарок) и познат от първия филм Star Trek: Beyond (2009). Star Trek 4 няма да е свързан с проекта на Куентин Тарантино, който все още е в процес на разработка.

Предстои да видим дали Гурира ще встъпи в двата проекта, а за момента е ясна единствено датата на премиерата на Godzilla vs. Kong – 22 май 2020 г.

Интересно ни е да проследим развитието на тези проекти и ще ви държим в течение, веднага щом научим нещо повече.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.