Новините днес

„Дедпул 2“ ще има удължена версия

Много харесахме Дедпул 2, като дори не бяхме натъжени поради голямото повтаряне на бъзиците от първия филм. Уейд Уилсън е гений и отдавна оглавява листа ни с любимите супергерои (или по-точно антигерои) и сме изключително щастливи, че именно Райън Рейнълдс е човекът, който пресъздаде култовия образ.

Филмът излезе преди по-малко от два месеца, но вече чакаме блурей изданието, защото това е филм, заслужаващ да застане в домашната ни колекция. Почти е сигурно, че ще има издание в България, а Empire ни зарадваха с новината, че дискът ще съдържа удължена версия. Самият Рейнълдс сподели в Instagram профила си, че новата версия ще бъде, цитираме: „longer, actioner and spandexier„.

Удължената версия на Дедпул 2 е озаглавена с култовото Deadpool 2: The Super Duper Cut и ще зарадва американските фенове на 7 август, а малко по-късно идва и в Европа. Все още няма информация с колко минути ще бъде удължен филмът, но колкото и да са, то сме сигурни, че ще се наблегне на още повече нецензурирани сцени.

Ще следим ситуацията с диска у нас и ще обявим в нашата фейсбук страница премиерната му дата, така че следете, а ако още не сте я харесали – време е да направите и тази крачка към пълното си филмово удоволствие.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.