Новините днес

Епичен нов трейлър на „Венъм“ с Том Харди

Не успяхме да видим почти нищо от предстоящия Венъм на изминалия в Сан Диего фестивал Comic-Con, но за сметка на това проявихме търпение и решихме да поизчакаме, защото бе повече от ясно, че съвсем скоро ще имаме нови кадри.

Въпросните нови кадри идват под формата на цял нов трейлър, който не само, че изглежда епичен, но и още повече ни кара да чакаме с нетърпение филма. Не сме сигурни до каква степен сме споменали очакванията си за Венъм, но ако не сме – ще ни извините и вече ще знаете, че имаме огромно нетърпение да гледаме Том Харди в ролята на любимия ни симбиот. Вижте за какво иде реч в новата порция надъхване:

Напомняме, че Венъм няма да бъде спин-оф на настоящата вселена на Марвел, която се разработва от конкурентната на Сони компания Дисни. Филмът ще бъде самостоятелен, а според успехите му във финансово отношение ще стане ясно дали ще има продължения и други филми, които да разширят вселената.

Освен Том Харди, във филма ще гледаме още Мишел Уилямс, Риз Ахмед, Джени Слейт и Уди Харелсън.

Режисьор е Рубен Флайшър, работещ по сценарий на Скот Розенбърг и Джеф Пинкнър. Премиерата на Венъм е насрочена за 5 октомври 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.