Новините днес

Идрис Елба ще бъде злодеят в самостоятелния филм от света на „Бързи и яростни“

Преди два дни съобщихме, че Ванеса Кърби се присъединява към спинофа от поредицата Бързи и яростни, озаглавен Hobbs and Shaw. Филмът ще се фокусира върху героите на Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън и ще бъде пуснат по кината цяла година преди премиерата на Бързи и яростни 9.

Не сме сигурни, че искаме да гледаме точно този филм, но късно снощи желанието ни леко се покачи, след като ComingSoon ни изненадаха с приятна новина. Носителят на награда „Златен глобус“ Идрис Елба също ще участва във филма, като той ще бъде и основният злодей. Според малко разкритите детайли от сценария, Хобс и Шоу ще трябва да се изправят срещу него и да помогнат за поредното спасяване на ситуацията. Именно присъединявато на Елба ни вдъхва надежди, че филмът може би ще бъде поносим.

Режисьор на филма ще бъде Дейвид Лийч (Дедпул 2 и Атомна блондинка), а върху сценария работи Крис Морган, отговорен за третия филм от поредицата, озаглавен Токио Дрифт. Към настоящия момент, осемте части на Бързи и Яростни са донесли над 5.1 милиарда долара в световния боксофис, така че не очакваме скоро тази дойна крава да „прегори“ и да спре да дава зелено мляко.

Hobbs and Shaw ще дебютира по кината на 2 август 2019 г., а след него ни очакват Бързи и яростни 9 на 10 април 2020 г. и Бързи и яростни 10 на 2 април 2021 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.