Новините днес

„Индиана Джоунс 5“ с официална премиерна дата!

Миналата седмица ви съобщихме, че премиерата на Индиана Джоунс 5 се отлага за неопределен период от време. От Дисни обаче побързаха да оправят нещата – все пак една от най-мледонадойните крави на Lucasfilm не може да бъде оставена в застой, особено когато главният актьор не е първа младост (Харисън, обичаме те!).

Проблемите с написването на сценария доведоха до забавяването, но днес вече имаме официална премиерна дата на филма и тя е 9 юли 2021 г. – точно в разгара на лятото, а за тогава се надяваме дъждовете най-накрая да са спрели. Любопитното обаче е дали Стивън Спилбърг, който ще режисира и този филм от поредицата, ще успее да заснеме Индиана Джоунс 5 поради крайно натоварения си график.

Дали ще гледаме със сигурност Индиана Джоунс 5 на 9 юли 2021 г. е само и единствено надежда на този етап, независимо от официалното потвъждение, но пък със сигурност няма да останем гладни за продукции на Дисни, които обявиха още и филм с Дуейн Джонсън, озаглавен Jungle Cruise, както и Maleficent 2 с премиера на 29 май 2020 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.