Новините днес

Кери Ръсел ще участва в „Междузвездни войни: Епизод IX“

Остава прекалено много време до премиерата на Междузвездни войни: Епизод IX, но с оглед на фиаското Соло: История от Междузвездни войни, предизвикано най-вече от лошия маркетинг, от Дисни очевидно са стегнали положението и вече започват да оформят интересен каст и регулярно да пускат новини за зажаднелите галактически фенове.

Носителката на награда „Златен глобус“ Кери Ръсел се присъединява официално към актьорския състав на филма, което ще отбележи и втория път, в който тя ще работи с Дж. Дж. Ейбрамс. Първият път се случи чрез Невъзможна мисия III, където Ръсел си партнираше с Том Круз, Филип Сиймур Хофман и Винг Реймс, именно под режисурата на Ейбрамс.

Малко се знае за ролята на Ръсел и не смятаме, че е нужно да правим догадки за това каква всъщност ще бъде нейната роля в предстоящия филм. Някои издания вече се опитват да развиват теории, но ние няма да правим подобно нещо.

Самата Кери Ръсел скача на снимачната площадка на Сагата директно от финалния сезон на The Americans, а според Coming Soon, снимките ще започнат в края на настоящия месец и дори ще има регулярни „капки“ информация от потока на вълнението, който ще обземе целия снимачен екип. Дж. Дж. Ейбрамс си поделя и работата върху сценария с Крис Терио, а Кейтлин Кенеди отново ще продуцира.

Премиерата е насрочена за 20 декември 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.