Новините днес

Кейт Шортланд ще режисира филма за Черната вдовица

Преди две седмици обявихме, че самостоятелният филм за Черната вдовица от вселената на Марвел най-вероятно ще бъде режисиран от жена (по подобение на успешния Жената Чудо от конкурентната вселена на DC), а тази жена ще бъде австралийката Кейт Шортланд. Въпреки, че нямаме доверие на слухове, в много случаи те се оказват верни.

Днес разбираме от The Hollywoоd Reporter, че Шортланд е спечелила състезанието и ще седне на режисьорския стол, за да ни представи своето виждане за Наташа Романоф. Опитът на Шортланд като режисьор покрай филмите ѝ Lore и миналогодишния Berline Syndrome е оказал влияние върху продуцентите, които държат продукцията да бъде поверена на жена. На този етап Марвел нямат конкретна премиерна дата – такива обикновено се дават на големи фестивали и конвенции, но не бива да забравяме, че през следващия уикенд ще се проведе най-голямото гийк събитие, озаглавено San Diego Comic Con, така че като нищо тогава да получим просветление за следващите комиксови филми.

Сцнеарият на Черната вдовица е поверен на Джак Шефър, а Скарлет Йохансон ще се завърне в емблематичния (и прилепнал) черен костюм от спандекс. Нямаме търпение.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.