Новините днес

Официален трейлър на сериала „Castle Rock“ по романите на Стивън Кинг

Касъл Рок в щата Мейн говори толкова много на почитателите на Стивън Кинг, че най-вероятно голяма част от тях поне веднъж са желали да посетят несъществуващото иначе място и да се сблъскат с някой от героите на своя идол.

С толкова много филми по романите на Кинг, които идват към кината е ясно, че в един момент ще загубим бройката им, но със сигурност ще запазим време за сериала Castle Rock, който е продуциран от Дж. Дж. Ейбрамс и чиито първи трейлър е вече онлайн. Вижте:

 

Касъл Рок се споменава в множество творби на Кинг, включително в Куджо, Тъмната половина и дори в Рита Хейуърт и изкуплението Шоушенк (както е всъщност и пълното заглавие на разказа, вдъхновил филма на Франк Дарабонт). В сериала ужасът ще завзима бавно града, а главният герой е представен не от кого да е, а от младия Бил Скарсгард, който изигра Пениуайз в първия То.

Мелани Лински, Скот Глен, Андре Холанд, Джейн Леви и Сиси Спейсик (йес!) също участват, а сериалът тръгва на 25 юли по американската мрежа Hulu. Надяваме се някой да го закупи и за Европа, за да можем да го гледаме легално.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.