Новините днес

Първи официални кадри от „Godzilla: King Of The Monsters“

Уорнър пуснаха първите официални кадри от дългоочакваквания Godzilla: King of the Monsters, продължение на Годзила на Гарет Едуардс от 2014 г. Макар и само три, снимките успяват да ни вдъхват хайп и настроение и да чакаме премиерната дата.

Режисьор на новия филм е Майкъл Дохърти, който споделя:

„Светът реагира спрямо Годзила по същия начин, по който би реагирал на всеки друг ужасяващ инцидент – малко или много го преекспонира. Има параноя и безкрайни спекулации относно това дали Годзила е единствена или сме заплашени и от други индивиди от подобен вид“.

Гледалите посткредит сцената на Кинг Конг: Островът на черепа много добре знаят, че всъщност има доста други подобни индивиди, но за това друг път. Вижте кадрите и решете сами дали да се настройвате положително:

В новият филм ще разберем повече за агенцията „Монарх“, чиито членове се изправят срещу огромните зверове, в това число Годзила, Мотра, Родан и Кинг Гидора. Те искат да владеят света, а от това ще страда единствено човечеството. Сценарист на филма е Зак Шийлдс, а в главните роли ще видим Вера Фармига, Кен Уотанабе, Сали Хоукинс, Кайл Чандлър, Мили Боби Браун, Брадли Уитфорд, Томас Мидълдич, Чарлз Данс, О’Шиа Джаксън Младши и Айша Хиндс.

Премиерата на Godzilla: King Of The Monsters е насрочена за 31 май 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.