Новините днес

SDCC ’18: Първи подробности за „Annabelle 3“

Не сме вярвали, че поредицата за злата кукла Анабел ще се превърне в толкова голям хит сред феновете на хоръра. Стартирала като спин-оф на The Conjuring, поредицата вече може да се похвали, че се превръща в трилогия.

На Comic-Con в Сан Диего бяха разкрити повече подробности за третия филм. Макар и обявен преди известно време, за сикуъла не се знаеше нищо. Гийк пространството в западния щат обаче е най-подходящата платформа за разкриване на филмови новини, а в случая те идват директно от продуцента Джеймс Уан и режисьора и сценарист Гари Дауберман. На специалния панел, посветен на Анабел стана ясно, че този път филма няма да следва формулата от втория филм, където бяха проследени ранните дни на куклата, а ще се насочи към героите на Патрик Уилсън и Вера Фармига (съответно Ед и Лорейн), които ще затворят ужасяващата кукла вкъщи, където тя няма да може да причинява повече злини.
Колко наивно, нали?

Гари Дауберман споделя:

„Все още довършвам сценария, Но със сигурност ще се захвана със сем. Уорънс (Ед и Лорен, бел. ред.), които поставят Анабел на място, където тя няма да може да прави повече поразии. Разбира се, тя събужда злото в скривалището и се насочва директно към дъщерята на Уорънс, Джуди. Всъщност това е Нощ в музея с Анабел“.

Звучи ни като заявка за сериозна психария, така че ни остава единствено да чакаме премиерата през следващия юли.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.