Новините днес

Първи поглед към героите от „Star Wars: Resistance“

Веднага след края на чудесния сериал Междузвездни войни: Бунтовниците беше обявено, че от Lucasfilm няма да се бавят много и през есента ще станем свидетели на нова, трета поред анимационна поредица, която ще проследи любимите ни герои от една далечна галактика. Сериалът ще носи името Star Wars: Resistance и действието ще се развива преди това в Силата се пробужда.

Малко се знае към настоящия момент (отгоре виждате първото промо), но снощи излязоха няколко снимки от конференцията Disney France Partners Event, на която са били представени няколко изображения, които показват двете страни на галактическия конфликт. По време на презентацията, две рисунки са прожектирани и от това, което успяваме да видим, си вадим изводите, че анимацията ще се различава от видяното досега във Войните на клонираните и Бунтовниците. Вижте сами:

Съгласни сме, че това не е най-добрият изглед към екрана на проектора, но към този етап е най-доброто, с което разполагаме. Силно се надяваме обаче да получим повече информация след десетина дни, когато ще се проведе ежегодният фестивал San Diego Comic Con (който ще отразяваме в крак с показаното там). По време на феста ще има специален панел, посветен на десетгодишния юбилей на Войните на клонираните и на място ще присъства самият Дейв Филони, създател на анимираните изпълнения от вселенатата на Междузвездни войни.

Дали на снимките виждаме героя Кардинал е рано да гадаем, но разбираме, че феновете наистина се надяват да е така. Кардинал е представен в книгата Фазма на Дилайла С. Доусън, която, за наше съжаление, няма да види превод на български език.

В Star Wars: Resistance фокусът ще падне и върху пилота Казуда Ксионо, който ще шпионира Първия ред и ще носи информация на Съпротивата, предвождана от генерал Лея Органа. Оскар Айзък и Гуендолин Кристи ще озвучат Поу Дамерън и капитан Фазма, а любимият на новите поколения дроид BB-8 също ще бъде част от действието. Новите епизоди ще бъдат излъчвани от Дисни Ченъл и Disney XD, а премиерната дата все още не е известна.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.