Новините днес

Първи трейлър на „Cut Throat City“ на легендарния RZA от Wu Tang Clan

Изключително много ни се разпали любопитството, когато прочетохме за пръв път за Cut Throat City. От една страна темата ни е много интересна, а от друга имаме RZA от легендарната хип-хоп група Wu Tang Clan, с която израснахме през 90-те години. Cut Throat City обаче не е типичният хип-хоп филм, а се съсредоточава върху последствията от урагана Катрина върху Ню Орлиънс. Запознатите с рапа може би си спомнят, че тогава пострада и родния дом на популярния изпълнител Лил Уейн, а хора от бранша дариха милиони долари за възстановяване на щетите от природното бедствие.

Филмът бяга далеч от любовта на RZA към бойните изкуства, като този път разказва за четири момчета, завръщащи се у дома, където ги чака пустош и разрушения. За да наваксат, те са наети от местен гангстер, но много скоро започват да бъдат преследвани от корави детективи и конкурент на шефа им. Макар и да звучи“рапърски“, филмът ще се съсредоточи върху оцеляването, вместо върху музиката. Първият официален тийзър трейлър говори точно за това:

 

С участието на самият RZA, както и на Шамейк Мур, Уесли Снайпс, Деметриус Шип Младши (изиграл 2pac в биографичния All Eyez On Me), Дензъл Уитакър, Киън Джонсън, Кат Греъм и Тайрън Уудли, филмът ще бъде показан на голям екран през 2019 г. Разбира се, в България няма да го гледаме на кино.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.