Новините днес

Първи трейлър на „Mary Queen Of Scots“ с Марго Роби и Сърша Ронан

Писали сме многократно за Mary Queen Of Scots, а следяхме и развитието му в дългата почивка, която си бяхме взели преди няколко месеца. Филмът със сигурност ще бъде един от сериозните претенденти за културно влияние върху зрителите, а най-вероятно ще бъде и отрупан със статуетки.

Това обаче няма никакво значение за момента, тъй като сме едва на ниво първи трейлър, който вече е онлайн. От него става ясно каква е цялостната концепция на продукцията и смело заявяваме, че сме доволни от видяното. Очевидно Британската монархия е интересна и необятна тема за кинаджиите, защото това е поредният филм след The Crown и предстоящия The Favourite на Йоргос Лантимос, който се занимава с изпълнената с емблематични личности многовековна история.

В главните роли ще гледаме Марго Роби като кралица Елизабет I и Шърша Ронан в ролята на Мери – братовчедки, изпаднали в яростна битка за короната. Мери се опитва да детронира кака си, заради което е хвърлена в тъмница и впоследствие екзекутирана. Ето какво ни казва и трейлърът:

Има и два плаката, които също много ни харесват с изчистения си стил:

Mary Queen Of Scots със сигурност ще бъде от задължителните за гледане в началото на следващата година. Премиерата е насрочена за 18 януари във Великобритания и чакаме да разберем кой разпространител ще се наеме да ни го покаже и у нас.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.