Новините днес

Първи трейлър на режисьорския дебют на Джона Хил „Mid90s“

Джона Хил е един от нашите най-големи любимци и сме изключително любопитни за режисьорския му дебют, за който сме писали многократно. ФИлмът ще се развива през 90-те години на миналия век и с оглед на факта, че това е любимият ни житейски период, то очакването на филма расте все повече и повече.

Първият трейлър на Mid90s е вече факт и може да му хвърлите едно око, ако и вие сте от поколението, открило радостта от киното в този период:

 

Приличащ малко на Децата на Хармония Корине (но с фокус върху скейтбордите, вместо секса), филмът разказва за 13-годишния  Стив, което иска да избяга от тежкия си живот вкъщи и и от брат си, чиято роля се изпълнява от Лукас Хеджис. Той  успява да открие съвсем нов начин на живот, макар че на улицата ще го дебнат нови опасности.

Катрин Уотърстън, Джеръд Кармайкъл, Кейси Илайз и На-Кел Смит влизат в актьорския състав на Mid90s, чиято премиера е насрочена за 19 октомври в САЩ. Не ни се вярва да го гледаме тук на кино, но все пак се надяваме някой фестивал да прояви заинтересованост.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.