Новините днес

SDCC ’18: Първи трейлър за втори сезон на „Star Trek: Discovery“

Вчера на Comic-Con в Сан Диего е показан първият трейлър на втори сезон на Star Trek: Discovery и бързаме да го покажем и на вас, без да претендираме за експертност в тази област. При нас царуват Междузвездни войни, но уважаваме трекитата и дори понякога и ние гледаме филми и епизоди от мащабния франчайз, без да изпитваме сериозна вина за това.

Трейлърът идва в две версии – първата е за Netflix и насочен за европейския пазар, а вторият е версия за CBS All Access, които ще излъчват сезона в Щатите. Видеото за САЩ не е достъпно от Европа в YouTube, но така или иначе в него няма нищо по-различно:

 

Втори сезон продължава директно събитията след края на първия, когато Дискавъри срещна легендарния кораб USS Ентърпрайз. Капитан Кристофър Пайк (Ансън Маунт), който е начело на Ентърпрайз от времената преди Кърк, поема водачеството на Дискавъри и открива, че мощен сигнал от дълбокия космос ще го привлече към нови открития.

Най-интересното от панела на Comic-Con е фактът, че Алекс Кърцман, изпълнителен продуцент на сериала, е съобщил за появата на легендарния Спок в новия сезон, без да уточнява кой ще го играе. Изявлението му е повече от любопитно:

„Знаем, че ви дължим много отговори за това как сериалът ще се свърже с канона на Стар Трек, но тези отговори ще дойдат за вас по най-неочаквания начин“.

Премиерата на втория сезон на Star Trek: Discovery е насрочена за началото на следващата година, а в сериала ще вземе участие и Ребека Ромейн.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.