Новините днес

Робърт Де Ниро преговаря за участие в „Joker“ с Хоакин Финикс!

Колкото и невероятно да звучи, това може да стане факт, особено ако се доверим на The Hollywood Reporter!

Миналата седмица стана ясно, че самостоятелния филм за Жокера с Хоакин Финикс ще се нарича с простичкото име Joker, а премиерата ще се състои през октомври 2019 г. Самият факт, че Хоакин Финикс ще изпълни главната роля в режисирания от Тод Филипс комиксов филм ни кара да потръпваме от удоволствие и да поставим заглавието като едно от най-чаканите за следващата година. Сега обаче нетърпението става още по-голямо, след като THR ни съобщиха, че не кой да е, а Негово Величество Робърт Де Ниро е в официални преговори за присъединяване към филма!

Правилно прочетохте! Ако Де Ниро подпише договор, това ще бъде не само първото му участие в комиксов филм, но и доказателство за всички скептици, че жанрът не само не умира, а се разгръща все повече и повече. Ако се стигне до подписване на договор, то Де Ниро ще изпълни ролята на телевизионен водещ, свързан по някакъв начин с произхода на Жокера. Разбира се, че стискаме палци това да се случи.

Филмът Joker няма да бъде свързан с настоящата вселена на DC, носеща вече официалното име Worlds of DC, а ще се развива самостоятелно, като ще бъде позициониран през 90-те години в Готам Сити. Режисьорът Тод Филипс пише и сценария в партньорство със Скот Силвър (Осмата миля).

Снимките на Joker започват през септември, а скоро чакаме да разберем дали наистина Боби Млякото ще участваме. Искаме го, честно!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.