Новините днес

SDCC ’18: Пълен трейлър на „Glass“ с Джеймс Макавой, Брус Уилис и Самюъл Л. Джаксън

Преди два дни ви показахме тийзър на предстоящия трейлър на Glass на М. Найт Шиямалан, като впоследствие се появиха още два подобни. Тях ви ги спестихме, защото бяха с напълно еднаква стилистика като първия и показваха другите два главни героя.

Днес обаче идва първия пълен трейлър, който бе показан на специалния панел, посветен на филма по време на Comic-Con в Сан Диего. Със сигурност сме доволни от видяното, а липсата на каквато и да било фенщина у нас спрямо творчеството на Шиямалан ни кара да сме доволни и да искаме да гледаме филма колкото се може по-скоро. Вижте:

 

Glass, чиито официален български превод е Стъкления (по-долу виждате и българския плакат) обединява героите от предишни филми на режисьора, а именно Неуязвимият и На парчета. Героите на Уилис, Джаксън и Макавой се оказват в специализирано лечебно заведение, където ги лекува психиатър (в ролята Сара Поулсън). Лекарката се занимава с хора, които смятат себе си за супергерои, а от видяното в трейлъра ни става ясно, че психопатщината ще достигне нови висоти.

В Glass ще гледаме още Аня Тейлър-Джой, Спенсър Трет Кларк и Шарлийн Уудард. Премиерата на филма в България съвпада с щатската, така че се стягайте за датата 18 януари 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.