Новините днес

SDCC ’18: „Star Wars: The Clone Wars“ подновен с нови 12 епизода!

Ето, че се случи и немислимото и в момента феновете на Междузвездни войни по цял свят имат повод да празнуват! По-време на специалния панел в залите на Comic-Con в Сан Диего бе обявено лично от Дейв Филони, режисьор и продуцент анимационния сериал The Clone Wars, че поредицата се завръща с нови дванадесет епизода, които да завършат епичната история. Всичко това е подкрепено и с доказателство, което веднага плъзна и през официалния фейсбук канал на поредицата. Доказателството е трейлър, а от него става ясно кои ще са главните герои в новите серии. Вижте:

 

Голямата изненада е моментът, в който Анакин Скайкуокър отново се среща с бившата си падауан Асока Тано, която напусна джедайския орден в края на пети сезон. Покрай този сериал, феновете се влюбиха в младата тогрута, а Дейв Филони я включи със сериозна роля и в Star Wars Rebels, където емоционална среща между нея и Дарт Вейдър се превърна в ключов момент за сериала. Припомняме, че в шести сезон на Star Wars: The Clone Wars, който се състои от 13 епизода, Асока не участва. Миналата година се появи и едноименната книга от Е.К. Джонстън, която проследява живота на Тано след напускането на джедайския орден. Книгата е издадена и на български език, а ревюто може да прочетете тук.

Новите Star Wars: The Clone Wars ще бъдат част от стрийминг услугата на Дисни, която ще стартира през следващата година и която ще има за цел да бъде пряка конкуренция на платформи като HBO Go и Amazon. Все още не се знае какви ще са цените на месечните абонаменти и териториите, на които ще бъде налична услугата, но със сигурност ще има начин да се доберем до епизодите.

Чакаме с нетърпение повече подробности, а от днес нататък ще живеем с малко повече ентусиазъм, отколкото вчера.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.