Новините днес

SDCC ’18: Трейлър на девети сезон на „The Walking Dead“

Екипът на сериала Живите мъртви познава сцената на Comic-Con от дълги години и затова не е изненада, че и тази година те бяха там и ни показаха нови кадри от сериала. Не е тайна, че в последните сезони, в частност последната година, те загубиха доста фенове поради радикалните си решения и спада на качеството на сериала, но си личи, че са целеустремени към нов подход. Това показва и трейлърът към сезон девети:

Очевиден е скокът във времето след края на предния сезон All Out War. Виждаме как цялата колония живее миролюбиво и в покой. От погледа ни не убягва Андрю Линкълн с новата си прическа, яздещ кон. Споменавайки това, преди време разбрахме, че сезон 9 ще е последен за персонажа на Линкълн – Рик Граймс.

Лорън Кохан – Маги е друго лице, което е част от семейството на Живите мъртви почти от самото начало и макар и да не е обявено официално, тя също ще напусне сериала след края на предстоящия сезон.

Както вече беше съобщенои преди – Дан Фоглър, Лорън Ридлоф и Елеанор Матсуура се присъедининяват към шоуто като герои, наречени Люк, Кони (първият глух главен герой в сериала) и Юмико. На панелъа разкриха и множество други новодошли, включително и Надя Хилкер като Магна, лидер на групата, която включва Кони и Юмико, Саманта Мортън като лидер на Whispers Alpha (която ще предизвика много проблеми), Ейнджъл Теори като бдителната сестра на Кони, Зак Макгауен като Джъстин, (враждебен Спасител, който не е заинтересован да работи заедно с останалите общности), Рис Коаро, който ще изиграе Джед, (бунтовен Спасител, който отказва да се примири) и Брет Бътлър като Тами Роуз, жител на Хилтоп,.

Живите мъртви се завръщат на 7 октомври тази година.

Спинофът Fear The Walking Dead, към който тази година се присъедини Морган (главен персонаж от Живите мъртви) също се сдоби трейлър за втората част от четвърти сезон. На панела не отрекоха и възможността от следващи кросоувъри между двата сериала.

Fear The Walking Dead ще бъде отново на екран на 12 август.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.