Новините днес

Тийзър трейлър и плакат на „Goosebumps 2: Haunted Halloween“

Хелоуин оживява в съвсем ново комедийно приключение, базирано на над 400 милиона продадени книги от Р. Л. Стайн.  Признаваме, че не сме от най-големите фенове на първия филм, но със сигурност ще отидем да гледаме и този, за да се пренесем поне за миг към прекрасното детство, в което Goosebumps беше един от най-страховитите за нас сериали.

 

Актьорският състав на продължението включва Кен Джонг (Crazy Rich Asians), Уенди Маклендън-Кови (Bridesmaids), Крис Парнел (Hot Rod) Мадисън Ийсман, Бен О’Брайън, Калийл Харис, Джеръми Рей Тейлър (То) и Джак Блек, озвучаващ Слапи. Ари Сандел режисира продължението, а сценарист е Дарън Лемке (Турбо). Дилън Минет (Затворници), Райън Лий (Супер 8) и Одея Ръш (Дарителят) от първия филм се очаква да се завърнат.

Базиран на световноизвестната серия книги на Scholastic с над 400 милиона продадени копия, първият филм за магически чудовища реализира $156.7 млн. долара при бюджет от $58 млн. Впоследствие генерира и сериозен приход при продажбата на лицензирани копия и още тогава бе ясно, че ще има продължение.

Goosebumps 2: Haunted Halloween ще ни „плаши“ на 12 октомври тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.