Новините днес

Ванеса Кърби застава до Стейтъм и Скалата в „Hobbs and Shaw“

Готови ли сте за нов филм от поредицата Бързи и яростни? За девета част ще трябва да почакате малко повече, но догодина ще имаме възможността да гледаме (без особено желание) първия спин-оф от поредицата, съсредоточен върху героите на Джейсъм Стейтъм и Дуейн Джонсън. Да, знаем… няма нужда от такъв филм, но пък сме сигурни, че боксофисът ще бъде разбит.

Днес имаме раздвижване около проекта. Variety обявиха, че Кърби е във финални преговори за роля във филма, озаглавен за момента Hobbs and Shaw. Кърби изигра ролята на принцеса Маргарет в продукцията на Нетфликс Короната.  За момента знаем, че актрисата ще бъде агент на MI-5, както и сестра на Шоу, героят на Стейтъм.

Преди беше съобщено, че сестрата на Стейтъм във филма ще се казва Хати, но не знаем до колко тази информация се запазва.

Според друг източник филма ще покаже и други семейни връзки, освен тези в семейството на Шоу. Universal търсят петима мъже между 30 и 50 години, които да изиграят братята на Хобс: Алекс, Кал, Джона, Мат и Тим. Най-големият брат на Хобс, Джона, ще има важна роля за развоя на филма, тъй като отношенията между тях няма да са „цветущи“.

Слух гласи, че Чарлийз Терон в ролята на Шифър ще се завърне за спинофа. Припомняме, че тя беше злодеят в последния филм от франчайза и до колкото помним…се измъкна. За момента информацията не е потвърдена, но знаем, че злодеят във филма ще бъде британец, обличащ се само и единствено в черно и подвизаващ се под прякора Mr. Null. Той ще е и главната причина Хобс и Шоу да работят като екип.

Филмът ще бъде режисиран от Дейвид Лийч, познат ни с работата си по Джон Уик и Атомна Блондинка, както и от Дедпул 2 от тази година. Ванеса Кърби можем да видим още този месец в Мисията Невъзможна: Разпад, а спинофът Hobbs and Shaw очакваме на 26 юли 2019 г.

Надяваме се това парче от пъзела бъде свежо и да добави малко живот към издишащия вече франчайз.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.