Новините днес

Бен Шварц ще озвучи Соник във филма за култовия таралеж

Преди няколко месеца писахме за подготвяния анимационен и едновременно с това игрален филм, посветен на култовия герой от видеоигрите на SEGA, наречен таралежа Соник. Сигурни сме, че и вие сте играли в несвяст някоя от игрите и сте събирали златни рингове, докато пръстите ви не са ставали целите в мазоли от натискане на бутоните на контролера. Ние спадаме към тази група и се радваме, че ще можем да се порадваме на Соник, без да се налагаме да го управляваме.

Филмът вече има ясен каст. Джеймс Марсден, Тика Съмптър и Джим Кери (в ролята на д-р Роботник) са част от имената, които ще бъдат замесени в проекта, а днес стана ясно, че Бен Шварц ще даде гласа си за озвучаването на симпатичния таралеж. Самият Шварц е специалист в комедията и е озвучавал множество анимационни герои, в това число Дюи в новите Патешки истории, а дори е пробвал и да поработи над звуците на BB-8 в Междузвездни войни: Силата се пробужда, така че имаме всички основания да смятаме, че ще се справи перфектно с ролята.

Нищо съществено все още не е ясно за сценария на филма, така че ще чакаме до 15 ноември догодина, когато е насрочена премиерата. Дано скоро имаме поне първи постер, за да добием някаква представа за случващото се със Соник и приятели.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.