Новините днес

Дженифър Лопес ще бъде стриптизьорка в базирания на истински случай „Hustlers“

Наскоро навършила 49, Дженифър Лопес е може би най-сексапилната латиноамериканка, съществувала някога на този свят. Обичаме повече музиката ѝ и по-малко филмите ѝ, а най-много се възхищаваме на перфектните форми, с които Джей Ло може да се похвали. И в най-смелите си мечти обаче не сме се надявали, че ще видим Лопес в ролята на стриптийзьорка.

Това обаче ще се случи в предстоящия Hustlers, базиран на истински случай. Вдъхновен от статията „The Hustlers at Scores“ на New York Magazine, филмът ще разказва за група бивши танцорки на пилон, които успяват да отмъкнат десетки хиляди долари от свои клиенти, брокери на Уол Стрийт. Разбира се, Дженифър ще изиграе тарторката на групата.

Режисьор и сценарист на Hustlers е Лорън Скафария, известна с режисьорския си дебют Seeking a Friend for the End of the World. Според The Playlist, Скафария се надява да покаже ролята на силните жени в света на богатите мъже. Феминизъм от най-високо ниво!

Все още няма премиерна дата за Hustlers, като и липсва информация за останалите актриси, които ще изпълнят ролите на сладките изкусителки. Кой обаче се вълнува от останалите, когато има Дженифър Лопес?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.