Новините днес

Джойван Уейд ще бъде Киборг в сериала „Doom Patrol“, разработван от DC

През месец юни от DC обявиха, че стартират своя собствена стрийминг услуга. Бъдещето на киното и телевизията е в стрийминга и вече всяка компания се опитва да стартира свой продукт, който да е достатъчно конкурентен на останалите и междувременно да създава и собствени продукции, от които платилите си абонати да имат възможност да избират.

С новината за собствената платформа стана ясно, че DC разработват няколко игрални сериала, в това число Titans за младия Робин, плюс Doom Patrol и Swamp Thing, както и анимационни сериали за Харли Куин и Младата Лига на справедливостта. Каталогът ще включва и повечето DC заглавия, включително четирите филма за Супермен с Кристофър Рийв, оригиналният сериал за Жената-чудо и най-важното – Batman: The Animated Series.

Любопитно обаче се оказва решението на компанията да изгражда наново образи, които тепърва са се появили на голям екран. Такъв е Киборг, когото гледахме в Лигата на справедливостта. Киборг ще бъде част от Doom Patrol, а за главната роля бе обявено, че е избран Джойван Уейд от Д-р Кой. Нямаме нищо против изборът на Уейд, но не бива да забравяме, че за ролята на Киборг в Лигата на справедливостта вече бе избран Рей Фишър, който се справи сравнително добре с участието си. От друга страна, ако DC решат да направят и самостоятелен филм за героя, то разделението на образа ще стане толкова обозримо, че ще подразни и оттам ще дойде и разочарованието на феновете.

Остава ни само да изчакаме да видим дали ще бъдем прави или не, но все ни се струва, че Doom Patrol може да се окаже подводен камък, който да запрати Киборг в небитието на забравата. Цената на услугата ще бъде 7.99 долара и се надяваме да бъде достъпна и в Европа, за да гледаме легално сериала.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.