Новините днес

Дуейн Джонсън ще прави продължение на „Големи неприятности в малкия Китай“ на Джон Карпентър

Още преди три години писахме, че името на Дуейн Джонсън-Скалата се свързва с предстоящ римейк на „Големи неприятности в малкия Китай“ на Джон Карпентър и още тогава бяхме крайно недоволни. Не ни се иска точно този филм да бъде пипан от Джонсън, а всички знаем до какво ниво се принизи Джуманджи, след като Скалата направи нова версия.

По едно време дори си мислехме, че този филм ще бъде оставен без евентуално пипане, но днес имаме раздвижване. Хирам Гарсия, който е продуцент от компанията „Seven Bucks“ на Дуейн, говори пред Collider за бъдещия филм и новината е не само, че филмът няма да бъде римейк, а още по-зле – той ще бъде директно продължение:

„Много неща се случват с Големи неприятности в малкия Китай. В процес на разработка сме и нямаме намерение да снимае римейк, защото не може да се направи нова версия на класика като този филм, така че планираме продължение. Ще разширим вселената на филма. Всичко, което се случва в оригинала, ще продължи да съществува, а знаем, че само един актьор може да изиграе Джак Бъртън и Дуейн е напълно наясно с това.“

Думите на въпросния господин Гарсия би трябвало да означават, че от компанията ще се опитат да върнат Кърт Ръсел в играта, който да си партнира (и то евентуално) с Джонсън. С оглед обаче на графика му, то едва ли в близко време ще се намери време и за този ангажимент. Очакваме в най-близко бъдеще да разберем дали все пак Големи неприятности в малкия Китай ще се окаже поредния филм, омазан по ръбовете със слузта на безидейните продуценти.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.