Новините днес

Грандиозен нов трейлър на „First Man“ с Райън Гослинг

Не вярваме, че някой от читателите ни вярва в конспиративната (да се чете като „малоумна“) теория за заснемането на първия полет до Луната в холивудство студио. Сигурни сме, че сме подбрали най-интелигентната публика и като такава никой от нейните членове не би си помислил, че Нийл Армстронг не е направил огромната стъпка за човечеството и титлата „First Man“ е повече от заслужена.

Нямаме търпение да разберем какво са сътворили Райън Гослинг и Деймиън Шазел във First Man – филмът, който не само е второто партньорство между двамата след прекрасния La La Land, но е и продукцията, която оглавява листа ни с най-чакани заглавия за годината. Последният трейлър идва директно с първия показ на филма по време на стартиралия вчера филмов фестивал във Венеция. Вижте:

 

Чуден! Чуден! Толкова много ни се гледа, че вече отправяме поглед към Луната и силно започваме да мечтаем и ние да отидем там. First Man е адаптация по книгата на Джош Сингър и се фокусира върху Армстронг и съпругата му Джанет (Клер Фой) в периода от 1961 г. до 1969 г.

Освен Гослинг, във филма участват още Кайл Чандлър, Пабло Шрайбър, Джейсън Кларк, Киарън Хиндс и Кори Стол, а официалната премиера е насрочена за 12 октомври. „Oскари“ ли чуваме?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.